Urządzenia i Akcesoria
Maple-Dijon Vinaigrette
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
200 g
Składniki
-
shallots peeled and halved100 g
-
garlic clove small1
-
olive oil divided100 g
-
white balsamic vinegar10 g
-
sherry vinegar10 g
-
lemon juice15 g
-
Dijon mustard30 g
-
maple syrup, pure45 g
-
salt¼ tsp
-
black pepper to taste
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 200 g
Sód
450.7 mg
Białko
3.9 g
Kalorie
4641.6 kJ /
1109.4 kcal
Tłuszcz
100.2 g
Błonnik
4.5 g
Tłuszcz nasycony
13.9 g
Węglowodany
52.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
13 godz. 20 min
Mustard Balsamic Vinegar Dressing
10 min
Pickled Red Onions
1 godz. 50 min
Green Bean Gremolata
25 min
Cherry Amaretto Dream
10 min
Lemon Caper Aioli
10 min
Heirloom Tomato Gazpacho
1 godz. 10 min
Peeler Sweet Potato Casserole
1 godz. 20 min
Devilled Eggs
55 min
Warm Bacon and Shallot Vinaigrette
25 min
Oysters Mignonette
5 min
Aji Verde Sauce
10 min