Urządzenia i Akcesoria
Maple-Dijon Vinaigrette
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
200 g
Składniki
-
shallots peeled and halved100 g
-
garlic clove small1
-
olive oil divided100 g
-
white balsamic vinegar10 g
-
sherry vinegar10 g
-
lemon juice15 g
-
Dijon mustard30 g
-
maple syrup, pure45 g
-
salt¼ tsp
-
black pepper to taste
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 200 g
Sód
450.7 mg
Białko
3.9 g
Kalorie
4641.6 kJ /
1109.4 kcal
Tłuszcz
100.2 g
Błonnik
4.5 g
Tłuszcz nasycony
13.9 g
Węglowodany
52.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Béchamel Sauce
Brak ocen
Steamed Turkey Breast with Ricotta, Spinach and Walnut Filling
2 godz.
Barbecue Onions (500 g)
45 min
Grilled Corn Salad with Cilantro Vinaigrette
25 min
Ruby Red Grapefruit Paloma
10 min
Guacamole
5 min
French chicken liver pâté (L'Atelier Gourmet Food)
4 godz. 15 min
Butternut Queso (Matthew Kenney)
5 godz. 15 min
Caramel Sous-Vide Pineapple
1 godz. 30 min
Tzatziki
Brak ocen
Smoked salmon mousse
5 min
Summer vegetable salad with maple tahini dressing
30 min