Urządzenia i Akcesoria
Gluten and grain free bread rolls
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
5 pieces
Składniki
-
blanched almond200 g
-
30 g linseedspsyllium husks30 g
-
gluten-free baking powder2 tsp
-
fine salt1 tsp
-
egg whites3
-
vinegar30 g
-
water boiling250 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
11.2 g
Kalorie
1260 kJ /
300 kcal
Tłuszcz
26.2 g
Błonnik
6.2 g
Węglowodany
3.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Gluten-free Baking
10 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Gluten and grain free bread rolls cooked in a cast iron pot
1 godz. 20 min
Gluten-Free Rolls (TM5/6 Metric)
1 godz. 20 min
Gluten-Free Rolls
1 godz. 20 min
Chocolate Chip Gluten-Free Loaf
1 godz. 10 min
Gluten and grain free bread rolls
1 godz. 20 min
Gluten and Grain Free Bread Rolls
1 godz. 20 min
Paleo sandwich bread
1 godz. 30 min
Sesame and chia seed loaf
2 godz. 20 min
Buckwheat, Almond and Seed Bread
2 godz.
Gluten free pita bread
1 godz. 15 min
Seed and nut bread
1 godz. 30 min
Buckwheat and almond slider buns
1 godz. 15 min