Cachupa with pork and beans

Cachupa with pork and beans

Brak ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 24 godz.
10 portions

Składniki

  • dried broad beans
    100 g
  • dried white sweetcorn kernels (type canjica)
    200 g
  • popcorn kernels (unpopped) dried
    100 g
  • water plus extra for soaking
    2200 g
  • garlic cloves crushed
    4
  • bay leaves, dried
    2
  • bacon cut in pieces (2 cm)
    400 g
  • pork spare ribs cut in individual ribs
    300 g
  • white wine
    100 g
  • salt
    4 tsp
  • ground pepper
    1 pinch
  • olive oil
    1 ½ tsp
  • chorizo in one piece
    200 g
  • kale cut in thin strips (1 mm)
    300 g
  • sweet potato cut in pieces (2 cm)
    350 g
  • pumpkin cut in pieces (2 cm)
    250 g
  • onions cut in pieces
    200 g
  • olive oil
    30 g
  • fresh red chilli cut in slices
    1
  • tomatoes cut in pieces
    200 g
  • canned butter beans drained
    300 g
  • red chilli sauce (gindungo), for seasoning

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 23 g
Kalorie 2539.7 kJ / 607 kcal
Tłuszcz 35 g
Węglowodany 48 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...