Urządzenia i Akcesoria
Cachupa with pork and beans
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 24 godz.
10 portions
Składniki
-
dried broad beans100 g
-
dried white sweetcorn kernels (type canjica)200 g
-
popcorn kernels (unpopped) dried100 g
-
water plus extra for soaking2200 g
-
garlic cloves crushed4
-
bay leaves, dried2
-
bacon cut in pieces (2 cm)400 g
-
pork spare ribs cut in individual ribs300 g
-
white wine100 g
-
salt4 tsp
-
ground pepper1 pinch
-
olive oil1 ½ tsp
-
chorizo in one piece200 g
-
kale cut in thin strips (1 mm)300 g
-
sweet potato cut in pieces (2 cm)350 g
-
pumpkin cut in pieces (2 cm)250 g
-
onions cut in pieces200 g
-
olive oil30 g
-
fresh red chilli cut in slices1
-
tomatoes cut in pieces200 g
-
canned butter beans drained300 g
-
red chilli sauce (gindungo), for seasoning
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
23 g
Kalorie
2539.7 kJ /
607 kcal
Tłuszcz
35 g
Węglowodany
48 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Taste of Africa
10 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Pumpkin Chai Latte
Brak ocen
Triple Chocolate Muffins
1 godz.
Triple Chocolate Muffins
1 godz.
Temaki Sushi
1 godz.
Cinnamon Rolls
3 godz.
DIY fruit dippers
35 min
Kabocha Squash Dumplings in Dashi Broth (Matthew Kenney) Metric
2 godz. 10 min
Lemon Peel Pound Cake
1 godz. 50 min
Pizza Dough
1 godz.
Four Cheese Pizza
25 min
Go-To Pizza Dough
1 godz.
Thin Crust Pizza Dough
2 godz. 30 min