Urządzenia i Akcesoria
Cachupa with pork and beans
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 24 godz.
10 portions
Składniki
-
dried broad beans100 g
-
dried white sweetcorn kernels (type canjica)200 g
-
popcorn kernels (unpopped) dried100 g
-
water plus extra for soaking2200 g
-
garlic cloves crushed4
-
bay leaves, dried2
-
bacon cut in pieces (2 cm)400 g
-
pork spare ribs cut in individual ribs300 g
-
white wine100 g
-
salt4 tsp
-
ground pepper1 pinch
-
olive oil1 ½ tsp
-
chorizo in one piece200 g
-
kale cut in thin strips (1 mm)300 g
-
sweet potato cut in pieces (2 cm)350 g
-
pumpkin cut in pieces (2 cm)250 g
-
onions cut in pieces200 g
-
olive oil30 g
-
fresh red chilli cut in slices1
-
tomatoes cut in pieces200 g
-
canned butter beans drained300 g
-
red chilli sauce (gindungo), for seasoning
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
23 g
Kalorie
2539.7 kJ /
607 kcal
Tłuszcz
35 g
Węglowodany
48 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Taste of Africa
10 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Gluten-free Chocolate Cake with Nuts
Brak ocen
Orange Pound Cake
1 godz. 15 min
Classic Pancakes
50 min
Tomato and Mushroom Spaghetti
25 min
Soft Date Cake with Walnuts
1 godz. 10 min
Peach Melba Foam Trifles
40 min
Onion Tarte Flambée
1 godz.
Strawberry Ice (Korean-Inspired)
8 godz. 5 min
Butter Mochi with Pineapple Sherbet (Matthew Kenney) Metric
11 godz. 40 min
Spaghetti Nests with Lentil Balls
1 godz. 5 min
Peanut Butter and Jam Thumbprint Cookies
1 godz.
Matcha Hot Chocolate
15 min