Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g water
- ½ tl fijn zout
- 75 g quinoa
- ½ citroen, bij voorkeur biologisch (geraspte zeste en sap alleen)
- ½ teentje knoflook (opcjonalnie)
- 20 g lente-ui, in stukken (opcjonalnie)
-
3 - 4
takjes koriander, gewassen en gedroogde blaadjes
lub 3 - 4 takjes peterselie, gewassen en gedroogde blaadjes - 2 - 3 takjes verse muntblaadjes, gewassen en gedroogde blaadjes
- 30 g extra vergine olijfolie
- 100 g tomaten, in stukken (2-3 cm)
- 1 - 2 snuifjes chilipoeder, naar believen
- 1 snuifje fijn zout, naar believen
- 100 g komkommer, in stukken
- 100 g tonijn, uit blik, goed uitgelekt
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 1402 kJ / 335 kcal
- Białko
- 18 g
- Węglowodany
- 27 g
- Tłuszcz
- 18 g
- Błonnik
- 5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pasta met pittige wortel-cashew-saus
20 Min
Balletjes met aubergines
1hod.
Warme courgettesalade met basilicum-citroendressing
Brak ocen
Burrito ontbijt
Brak ocen
Quinoa salade met knapperige groenten
30min
Couscous van zeebarbeel met paprika
Brak ocen
Volkorenpasta met garnalen en crème van kikkererwten
35 Min
Energiesmoothie
10 dk
Koolrolletjes met gierstvulling en champignonsaus
1 Std. 40 Min
Zalm, quinoa, feta en salade van gemengde groenten
50 Min
Quinoasalade
40 Min
Aardappelen ter garnituur of voor tortilla
30min