Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g water
- ½ tl fijn zout
- 75 g quinoa
- ½ citroen, bij voorkeur biologisch (geraspte zeste en sap alleen)
- ½ teentje knoflook (opcjonalnie)
- 20 g lente-ui, in stukken (opcjonalnie)
-
3 - 4
takjes koriander, gewassen en gedroogde blaadjes
lub 3 - 4 takjes peterselie, gewassen en gedroogde blaadjes - 2 - 3 takjes verse muntblaadjes, gewassen en gedroogde blaadjes
- 30 g extra vergine olijfolie
- 100 g tomaten, in stukken (2-3 cm)
- 1 - 2 snuifjes chilipoeder, naar believen
- 1 snuifje fijn zout, naar believen
- 100 g komkommer, in stukken
- 100 g tonijn, uit blik, goed uitgelekt
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 1402 kJ / 335 kcal
- Białko
- 18 g
- Węglowodany
- 27 g
- Tłuszcz
- 18 g
- Błonnik
- 5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Kippenborstfilet met topping van courgette
50 Min
Warme salade van zoete aardappel en kikkererwten
45 Min
Gestoomde Chinese groenten
Brak ocen
Salade van nieuwe aardappelen en asperges met dille-pesto
40 Min
Salade met zwarte rijst, aardbeien en feta
1 Std.
Glutenvrij Focacciabrood
1 Std.
Couscous met abrikozen, hazelnoten, feta en groentemengeling
1 Std. 15 Min
Salade met kip en spelt
1 Std. 15 Min
Sushi donuts
50 Min
Stoofgerecht met tofu
30 Min
Energiesmoothie
10 Min
Quinoa salade met knapperige groenten
30 Min