Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 15 brins de persil frais, uniquement les feuilles
- 1 oignon, coupé en deux
- 30 g de beurre
- 10 g d'huile d'olive extra vierge
- 400 g de champignons de Paris, frais, en tranches
- 10 g de vin rouge
- 1 c. à café de sel fin
- ½ c. à café de poivre noir, fraîchement moulu
- 250 g de Fontina, en tranches
- 20 tranches de pain (ex. ciabatta, baguette)
- Wartości odżywcze
- na 1 morceau/part
- Kalorie
- 493 kJ / 118 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 10 g
- Tłuszcz
- 6 g
- Błonnik
- 1.1 g
Alternatywne przepisy
Flammekueche aux lardons et herbes aromatiques
1j
Canapés aux oeufs
10 min
Cannelloni au porc, sauce aux légumes
1j
Boeuf Stroganoff
45 Min
Olives croustillantes
1j 30 menit
Pudding aux fraises
2j 10 menit
Boulettes de viande et sauce aux champignons et au vin blanc
35 Min
Dip au thon
5 min
Tranche aux prunes
1j 30 menit
Veau à la sauce au thon
13 godz.
Hot-dogs
35 Min
Mousse à la truite
5 min