Crostini aux champignons et Fontina
TM5 TM6

Crostini aux champignons et Fontina

4.7 (3 oceny)

Składniki

  • 15 brins de persil frais, uniquement les feuilles
  • 1 oignon, coupé en deux
  • 30 g de beurre
  • 10 g d'huile d'olive extra vierge
  • 400 g de champignons de Paris, frais, en tranches
  • 10 g de vin rouge
  • 1 c. à café de sel fin
  • ½ c. à café de poivre noir, fraîchement moulu
  • 250 g de Fontina, en tranches
  • 20 tranches de pain (ex. ciabatta, baguette)

Wartości odżywcze
na 1 morceau/part
Kalorie
493 kJ / 118 kcal
Białko
6 g
Węglowodany
10 g
Tłuszcz
6 g
Błonnik
1.1 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy