Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 15 brins de persil frais, uniquement les feuilles
- 1 oignon, coupé en deux
- 30 g de beurre
- 10 g d'huile d'olive extra vierge
- 400 g de champignons de Paris, frais, en tranches
- 10 g de vin rouge
- 1 c. à café de sel fin
- ½ c. à café de poivre noir, fraîchement moulu
- 250 g de Fontina, en tranches
- 20 tranches de pain (ex. ciabatta, baguette)
- Wartości odżywcze
- na 1 morceau/part
- Kalorie
- 493 kJ / 118 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 10 g
- Tłuszcz
- 6 g
- Błonnik
- 1.1 g
Alternatywne przepisy
Risotto bolognaise
45min
Tranche aux prunes
1 Std. 30 Min
Cheesecake cuit
3 Std. 10 Min
Poulet en sauce à la pêche
40 min
Tomates cerises farcies au fromage de chèvre et au prosciutto
1 Std. 30 Min
Ragoût de boeuf à l'orientale avec perles de couscous
40 min
Tranche de meringue façon crumble aux pommes
2 Std.
Canapés aux oeufs
10min
Filet de porc sauce moutarde
30 min
Boulettes de viande et sauce aux champignons et au vin blanc
35 min
Taboulé au quinoa et au thon
40 min
Salade arc-en-ciel expresse
10min