Crostini aux champignons et Fontina

Crostini aux champignons et Fontina

4.7 3 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 35 min
20 morceaux

Składniki

  • de persil frais uniquement les feuilles
    15 brins
  • oignon coupé en deux
    1
  • de beurre
    30 g
  • d'huile d'olive extra vierge
    10 g
  • de champignons de Paris, frais en tranches
    400 g
  • de vin rouge
    10 g
  • de sel fin
    1 c. à café
  • de poivre noir, fraîchement moulu
    ½ c. à café
  • de Fontina en tranches
    250 g
  • de pain (ex. ciabatta, baguette)
    20 tranches

Wartości odżywcze na 1 morceau/part

Kalorie 118 kcal / 493 kJ
Białko 6 g
Tłuszcz 6 g
Węglowodany 10 g
Błonnik 1.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...