Crostini aux champignons et Fontina

Crostini aux champignons et Fontina

4.5 4 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 35 min
20 morceaux

Składniki

  • 15 brins de persil frais uniquement les feuilles
  • 1 oignon coupé en deux
  • 30 g de beurre
  • 10 g d'huile d'olive extra vierge
  • 400 g de champignons de Paris frais en tranches
  • 10 g de vin rouge
  • 1 c. à café de sel fin
  • ½ c. à café de poivre noir, fraîchement moulu
  • 250 g de Fontina en tranches
  • 20 tranches de pain (ex. ciabatta, baguette)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 morceau/part

Białko 6 g
Kalorie 493 kJ / 118 kcal
Tłuszcz 6 g
Błonnik 1.1 g
Węglowodany 10 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...