Urządzenia i Akcesoria
Gelatina di ananas e zenzero
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
2 vasetti
Składniki
-
25 g di zenzero fresco pelato e finemente affettato
-
750 g di ananas fresca tagliato a pezzi
-
25 g di succo di limone25 g di succo di lime
-
250 g di zucchero gelificante 3:1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 vasetto
Białko
2 g
Kalorie
3017 kJ /
714 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
6.3 g
Węglowodany
171 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Regali fatti in casa
10 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Ice caffelatte zero
5 min
Liquore al mango
Brak ocen
Purea di mele per la dispensa
Brak ocen
Zabaione
15 min
Panini di San Gallo
26 godz. 30 min
Composta di mele
20 min
Cioccolatini al gianduia e frutto della passione
Brak ocen
Vulcano al cioccolato e ciliegie
Brak ocen
Chutney di mirtilli e rosmarino
45 min
Frizzantino al limone
10 min
Succo di barbabietola dolce
10 min
Salsa olandese
30 min