Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 5 fogli di gelatina (10 g)
- 50 g di acqua
-
300
g di frutti rossi misti, freschi (es. fragole, lamponi...)
lub 300 g di frutti rossi, congelati (es. fragole, lamponi...) - 200 g di zucchero
-
250
g formaggio fresco spalmabile
lub 250 g di ricotta - 250 g di panna, min. 30% di grassi fredda
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1432 kJ / 342 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 38 g
- Tłuszcz
- 18 g
- Błonnik
- 1.7 g
Alternatywne przepisy
Vellutata ai funghi selvatici
Brak ocen
Insalata di barbabietola con rafano
10 Min
Stuzzichini al formaggio con il vino
30 Min
Liquore di caramello e nocciole
20 Min
Gelato allo yogurt e mango
12h
Birnen-Senf
30 Min
Flammkuchen con zucca, mele ed erbette tritate
1 Std. 30 Min
Polenta
1 Std.
Penne risottate con le cozze
1h 5min
Zuppa alla zucca con zenzero, latte di cocco e ceci tostati (12 porzioni)
40 Min
Riso al latte
1 Std.
Focaccia croccante
2 Std. 10 Min