Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 5 fogli di gelatina (10 g)
- 50 g di acqua
-
300
g di frutti rossi misti freschi (es. fragole, lamponi...)
lub 300 g di frutti rossi congelati - 200 g di zucchero
-
250
g formaggio fresco spalmabile
lub 250 g di ricotta - 250 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1432 kJ / 342 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 38 g
- Tłuszcz
- 18 g
- Błonnik
- 1.7 g
Alternatywne przepisy
Risotto alla milanese CucinaBarilla
20 Min
Straccetti di pollo con noodles e verdure
45 min
Base per pizza
49h 30min
Insalata di cavolo cappuccio (TM6)
15 Min
Salame di cioccolato
4h
Nettare di lamponi
Brak ocen
Gelato al gusto Cheesecake
Brak ocen
Integratore per le difese immunitarie
5 min
Succo disintossicante
Brak ocen
Nidi pasquali meringa, frutta e cioccolato
30 Min
Mousse al cioccolato fondente e caramello
4sa 30 dk
Frappè alla banana
10 min