Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g di burro, a pezzi
- 180 g di farina
- 120 g di fiocchi d'avena
- 110 g di zucchero grezzo di canna
- 70 g di cocco grattugiato, non zuccherato
- 2 cucchiai di golden syrup (sciroppo di zucchero)
- ½ cucchiaino di bicarbonato di sodio
- 2 cucchiai di acqua, bollente
- Wartości odżywcze
- na 1 fetta
- Kalorie
- 671 kJ / 159 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 17 g
- Tłuszcz
- 8 g
- Błonnik
- 1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Polenta ticinese
45min
Stelle alla cannella
1 Std. 30 Min
Curry di zucca
1 Std.
Crostata al rabarbaro
55 min
Smoothie allo zenzero e agli agrumi
10 Min
Omini di pasta (Grittibänze)
2h 10min
Crostata di mele
1 Std. 15 Min
Gnocchi di ricotta e barbabietola
1 Std. 30 Min
Torta svedese alla carota
2h
Torta di mele facile
45min
Lasagne al pesto, patate e fagiolini
2h
Riso casimiro
45min