Urządzenia i Akcesoria
Carne trita
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
300 g
Składniki
-
300 g di carne priva di nervi, senza ossa, a cubetti (3 cm), riposta precedentemente in congelatore per 30-60 minuti, i pezzi ben separati tra loro
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Białko
20.7 g
Kalorie
868 kJ /
207 kcal
Tłuszcz
14 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
0 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Condimento balsamico
10 min
Hot dog alla griglia
Brak ocen
Paté di olive
10 min
Spaghetti al ragù di cacciatorini
Brak ocen
Ghiaccio tritato
Brak ocen
Spuma ai mirtilli
10 min
Coq au vin
2 godz.
Salsa olandese
Brak ocen
Omogeneizzato di patate e barbabietole con carne di manzo
30 min
Spiedini di pollo con salsa satay
2 godz.
Salsa french dressing
20 min
Ragù di carne alla bolognese
1 godz. 30 min