Omelette aux blancs d'oeufs

Omelette aux blancs d'oeufs

4.0 14 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
2 portions

Składniki

  • de blancs d'oeufs (5 blancs d'oeufs )
    150 g
  • d'oignons de printemps en fines tranches
    30 g
  • de courgettes en fines tranches (2-3 mm)
    50 g
  • de tomates en fines tranches (2-3 mm)
    50 g
  • de sel fin
    ½ c. à café
  • d'huile d'olive extra vierge
    1 c. à café
  • d'eau
    500 g
  • de bresaola en tranches
    50 g
    50 g de "Bündner Fleisch" Suisse, en tranches

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 103 kcal / 431 kJ
Białko 17 g
Tłuszcz 3 g
Węglowodany 2 g
Błonnik 17 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...