Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g de blancs d'oeufs (5 blancs d'oeufs )
- 30 g d'oignons de printemps, en fines tranches
- 50 g de courgettes, en fines tranches (2-3 mm)
- 50 g de tomates, en fines tranches (2-3 mm)
- ½ c. à café de sel fin
- 1 c. à café d'huile d'olive extra vierge
- 500 g d'eau
- 50 g de bresaola en tranches
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 431 kJ / 103 kcal
- Białko
- 17 g
- Węglowodany
- 2 g
- Tłuszcz
- 3 g
- Błonnik
- 17 g
Alternatywne przepisy
Œufs colorés en orange
55min
Salade de crudités façon Thermomix®
10 min
Duo de mini-tresses au beurre
Brak ocen
Salade asperge-pastèque
40 Min
Salade de radis et d'épinards
15min
Salade de crudités
10 min
Taboulé au quinoa et au thon
40 Min
Omelette aux courgettes
40 Min
Champignons à l'ail
20 min
Couscous au rouget et aux poivrons
30 Min
Salade arc-en-ciel expresse
10 min
Roulés de dinde et purée de pois à la menthe
35 Min