Omelette aux blancs d'oeufs

Omelette aux blancs d'oeufs

4.0 15 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
2 portions

Składniki

  • 150 g blanc d'œuf (5 blancs d'oeufs )
  • 30 g d'oignons de printemps en fines tranches
  • 50 g de courgettes en fines tranches (2-3 mm)
  • 50 g de tomates en fines tranches (2-3 mm)
  • ½ c. à café de sel fin
  • 1 c. à café d'huile d'olive extra vierge
  • 500 g d'eau
  • 50 g de bresaola en tranches
    50 g de "Bündner Fleisch" Suisse, en tranches

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 17 g
Kalorie 431 kJ / 103 kcal
Tłuszcz 3 g
Błonnik 17 g
Węglowodany 2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...