Urządzenia i Akcesoria
Thai burgers
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 30 min
4 pieces
Składniki
-
lemon grass, fresh cut into pieces (1 cm )1 stalk
-
red chilli dried or fresh, deseeded1
-
garlic cloves2
-
spring onions cut into pieces2
-
fresh coriander3 stalks
-
fresh button mushrooms cut into halves200 g
-
fine salt½ tsp
-
400 g mixed mincepork mince400 g
-
1 - 2 anchovy fillets, in oil, drained and finely choppedfish sauce1 tbsp
-
oil for frying
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
22 g
Kalorie
1337 kJ /
320 kcal
Tłuszcz
25 g
Błonnik
1.7 g
Węglowodany
3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Burger time
10 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Chicken katsu curry with rice
1 godz. 40 min
Jo Whitton's Wholesome meatball soup
50 min
Honey BBQ Chicken
1 godz.
Miso chicken noodle soup (gut health)
30 min
Sticky Chilli Beef
55 min
Thai Burger
35 min
Moroccan chicken and cauliflower cous cous
25 min
Soy-glazed Chicken with Pak Choi
13 godz.
Wendy Crombie's Shredded chicken noodle salad
40 min
Pad kra pow
45 min
San choy bau (Matt Sinclair)
30 min
Chiang Mai noodles
25 min