Urządzenia i Akcesoria
Thai burgers
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 30 min
4 pieces
Składniki
-
lemon grass, fresh cut into pieces (1 cm )1 stalk
-
red chilli dried or fresh, deseeded1
-
garlic cloves2
-
spring onions cut into pieces2
-
fresh coriander3 stalks
-
fresh button mushrooms cut into halves200 g
-
fine salt½ tsp
-
400 g mixed mincepork mince400 g
-
1 - 2 anchovy fillets, in oil, drained and finely choppedfish sauce1 tbsp
-
oil for frying
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
22 g
Kalorie
1337 kJ /
320 kcal
Tłuszcz
25 g
Błonnik
1.7 g
Węglowodany
3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Burger time
10 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Soy-glazed Chicken with Pak Choi
13 Std.
Hoisin pork bowl
45 Min
Wonton soup (pork)
45 Min
Kung Pao chicken
1 Std. 30 Min
Korean barbecue pork with rice salad
40 Min
Asian beef salad with peanut dressing (MEATER+®)
30 Min
Tingly Korean pork noodle ramyeon
50 Min
Thai Burger
35 Min
Teriyaki chicken thighs
2 Std. 10 Min
Moroccan chicken and cauliflower cous cous
25 Min
Gua bao (braised pork belly in bao buns)
2 Std.
Chiang Mai noodles
25 Min