
Urządzenia i Akcesoria
Thai burgers
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 30 min
4 pieces
Składniki
-
lemon grass, fresh cut into pieces (1 cm )1 stalk
-
red chilli dried or fresh, deseeded1
-
garlic cloves2
-
spring onions cut into pieces2
-
fresh coriander3 stalks
-
fresh button mushrooms cut into halves200 g
-
fine salt½ tsp
-
pork mince400 g
-
fish sauce1 tbsp
-
oil for frying
Wartości odżywcze na 1 piece
Kalorie
320 kcal /
1337 kJ
Białko
22 g
Tłuszcz
25 g
Węglowodany
3 g
Błonnik
1.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Burger time
10 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Możesz także polubić...
Beef fajitas
30 min
Chicken teriyaki
20 min
Chiang Mai noodles
25 min
Turmeric lime chicken skewers
1 godz. 30 min
Korean Style Pork Chops with Spicy Rice and Steamed Bok Choy
1 godz. 5 min
Chinese Five Spice
5 min
Prawn and Spring Greens Mini Tacos
45 min
Prawn and pork pops with turmeric lime sauce
1 godz. 5 min
Char Siu Pork with Rice
8 godz. 40 min
Smoky chicken thighs
2 godz. 10 min
Malay-style coconut chicken (MEATER+®)
25 godz. 40 min
Lebanese Lamb Puff Pastry Tart
1 godz.