
Urządzenia i Akcesoria
Turkey roulade with pancetta and porcini sauce
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
8 portions
Składniki
-
fresh rosemary1 sprig
-
turkey breast fillet, skinless, boneless butterflied600 g
-
processed cheese slices8
-
pancetta sliced260 g
-
garlic clove1
-
shallot cut in half1
-
butter30 g
-
water300 g
-
dry white wine200 g
-
vegetable stock cube (for 0.5 l)½
-
dried porcini mushrooms soaked and squeezed20 g
-
Worcestershire sauce5 drops
-
cream, min. 30% fat50 g
-
freshly ground black pepper2 pinches
Wartości odżywcze na 8 portions
Kalorie
3403 kcal /
14238 kJ
Białko
263 g
Tłuszcz
255 g
Węglowodany
16 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Focus on Poultry
10 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria