Urządzenia i Akcesoria
Turkey roulade with pancetta and porcini sauce
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
8 portions
Składniki
-
fresh rosemary1 sprig
-
turkey breast fillet, skinless, boneless butterflied600 g
-
processed cheese slices8
-
260 g prosciutto, slicedpancetta sliced260 g
-
garlic clove1
-
shallot cut in half1
-
butter30 g
-
water300 g
-
dry white wine200 g
-
vegetable stock cube (for 0.5 l)½
-
dried porcini mushrooms soaked and squeezed20 g
-
Worcestershire sauce5 drops
-
cream, min. 30% fat50 g
-
freshly ground black pepper2 pinches
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 8 portions
Białko
263 g
Kalorie
14238 kJ /
3403 kcal
Tłuszcz
255 g
Węglowodany
16 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Focus on Poultry
10 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Pea and Lardo Soup
1 godz. 5 min
Liver cake
1 godz. 50 min
Asparagus cream soup
30 min
Beetroot Gazpacho With Horseradish Créme
1 godz. 40 min
Potato goulash
1 godz.
Creamy Pea Soup with Serrano Chips
30 min
Borscht
50 min
Liver Cake
1 godz. 50 min
Coconut-Lime Rice Pudding With Caramelised Pineapple
45 min
Chicken Liver Pate
25 min
Smooth cauliflower soup
50 min
Spinach and Parmesan Soup
45 min