Urządzenia i Akcesoria
Linzensoep met spinazie
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
4 porties
Składniki
-
ui in kwartjes50 g
-
wortel gepeld en in schijfjes (0,5 cm)50 g
-
50 g selderstengels, in stukkenselderij bladeren gewassen en gedroogd50 g
-
linzen250 g
-
laurierblad, gedroogd1
-
1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l)groentebouillon1 el
-
water1000 g
-
olijfolie50 g
-
200 g diepgevroren spinaziebladeren, ontdooid en gepletverse spinaziebladeren gewassen en gedroogd200 g
-
fijn zout (opcjonalnie)½ tl
-
rijst (kooktijd 16 minuten)160 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
18.8 g
Kalorie
1887 kJ /
451 kcal
Tłuszcz
13.7 g
Błonnik
10.5 g
Węglowodany
67.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Winterse soepen
10 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Rucola taart
Brak ocen
Kikkererwtensoep met spinazie
40 min
Eieren in falafel korst met yoghurtsaus
50 min
Kikkererwten flatbread met curry groenten dip
50 min
Vegetarische bonenburger
1 godz. 20 min
Aziatische groentesoep met tofu
1 godz. 30 min
Stoofpot van linzen
2 godz. 35 min
Truffels van cacao en gedroogd fruit zonder toegevoegde suikers
45 min
Linzencurry en gestoomde pompoen
1 godz. 15 min
Ezogelin Soep
1 godz. 5 min
Aardappel flatbread
12 godz.
Gekruide Marokkaanse linzensoep
40 min