Fingers de poisson à la sauce tomate

Fingers de poisson à la sauce tomate

3.0 5 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
4 portions

Składniki

  • de bière
    200 g
  • de farine de blé
    120 g
  • d'ail en poudre
    ½ c. à café
  • de persil séché
    ½ c. à café
  • de levure déshydratée
    1 c. à café
  • de sel fin
    1 c. à café
  • de filet de cabillaud, sans la peau et sans les arêtes, coupés en bâtonnets (2 x 6 cm) (voir conseil)
    500 g
  • d'huile d'olive
    30 g
  • de passata
    400 g
  • de sucre (opcjonalnie)
    ½ c. à café
  • de bicarbonate de soude
    1 pincée
  • d'huile de friture
    300 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 316 kcal / 1321 kJ
Białko 26.16 g
Tłuszcz 10.44 g
Węglowodany 26.43 g
Błonnik 2.06 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...