Urządzenia i Akcesoria
Gluten-Free Herbed Pizza Crust
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
12 slices
Składniki
Gluten-Free Dough
-
extra virgin olive oil plus extra to grease and brush1 tbsp
-
brown rice flour6 oz
-
cassava flour3 oz
-
potato starch2 tbsp
-
honey1 tbsp
-
salt1 tsp
-
dried parsley1 tsp
-
dried oregano½ tsp
-
dried basil1 tsp
-
rapid rise yeast1 package
-
large egg1
-
water6 oz
Assembly
-
pesto sauce3 tbsp
-
fresh mozzarella (approx. 8 oz), sliced, to taste
-
olive oil to brush
-
plum tomato sliced1
-
fresh basil leaves to garnish
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 slice
Białko
7 g
Kalorie
761 kJ /
182 kcal
Tłuszcz
8 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
21 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Paleo Focaccia
50 min
Paleo Sausage Breakfast Biscuits
1 godz. 15 min
Gluten-Free Banana Bread
55 min
Gluten-Free Crepes
45 min
All-Purpose Gluten Free Flour
5 min
Gluten Free Date, Apple and Walnut Tea Bread
1 godz.
Gluten and Grain Free Dinner Rolls
1 godz. 20 min
Gluten-Free Rolls (TM5/6 Metric)
1 godz. 20 min
Beet Hummus
20 min
Paleo Chocolate Cake
1 godz. 35 min
Gluten Free Focaccia Bread
1 godz.
Gluten-Free Monkey Bread
1 godz. 45 min