Urządzenia i Akcesoria
Slow Cooked Beef Curry with Cucumber Mint Couscous
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 9 godz.
4 portions
Składniki
Curry Paste
-
garlic cloves halved2 - 3
-
extra virgin olive oil1 oz
-
yellow onions cut into wedges7 oz
-
long red chili stem and seeds removed1
-
cumin seeds2 tsp
-
salt2 tsp
-
ground cinnamon1 tsp
-
garam masala1 tsp
-
chili powder to taste½ - 1 tsp
-
grated ginger1 tsp
-
cilantro leaves½ oz
-
tomato paste1 ½ oz
-
sliced almonds toasted2 oz
-
boneless beef chuck roast cubed (2 in.)28 oz
-
canned coconut milk14 oz
-
beef stock10 oz
Cucumber Couscous
-
couscous10 oz
-
beef stock11 oz
-
Persian cucumbers diced5 oz
-
sliced almonds toasted2 oz
-
cilantro leaves to garnish½ oz
-
fresh mint leaves only, plus extra chopped, to garnish8 - 10 sprigs
-
olive oil2 ½ oz
-
lemon juice½ oz
-
salt½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
651.3 mg
Białko
59.3 g
Kalorie
5380.3 kJ /
1285.9 kcal
Tłuszcz
71.9 g
Błonnik
12.1 g
Tłuszcz nasycony
29.6 g
Węglowodany
91.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pickled beetroot (Thermomix® Cutter, using modes)
1 godz. 10 min
Creamy chicken curry and rice
45 min
Spiced red lentil and chicken soup (Diabetes)
30 min
Peeling Ginger
5 min
Murgh makhani (Butter chicken)
1 godz. 15 min
Steamed Frittata Egg Cups
45 min
Spiced lamb roast (MEATER+®)
29 godz. 50 min
Turkey sloppy joes
40 min
Creole Style Jambalaya
1 godz. 10 min
Creamy coconut chicken curry (TM6)
30 min
Middle Eastern salmon with tahini yoghurt
40 min
Creamy beef curry
1 godz. 15 min