Urządzenia i Akcesoria
Gluten Free Lemon Poppy Seed Muffins
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
12 pieces
Składniki
All-Purpose Gluten Free Flour
-
quinoa, white200 g
-
chia seeds100 g
-
cornstarch200 g
-
arrowroot flour100 g
Cupcakes
-
lemons2
-
sugar100 g
-
eggs, large4
-
vegetable oil140 g
-
Greek yogurt115 g
-
poppy seeds1 tbsp
-
xanthan gum1 tsp
-
dried instant yeast1 tsp
-
baking powder½ tsp
-
baking soda½ tsp
-
salt⅛ tsp
-
powdered sugar60 g
-
whole milk1 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
135.8 mg
Białko
9.2 g
Kalorie
1653.3 kJ /
395.2 kcal
Tłuszcz
18.5 g
Błonnik
6.1 g
Tłuszcz nasycony
2.8 g
Węglowodany
50.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Gluten Free - CA
8 Przepisów
Kanada
Kanada
Może spodoba Ci się również...
Gluten free date, apple and walnut tea bread
1 godz. 30 min
Creamy Coconut Dhal
25 min
Power Muesli
Brak ocen
Everyday Gluten Free Banana Bread
1 godz.
Fudgy chocolate cake
50 min
Quinoa, Nut and Dairy Free Muesli Slice
1 godz. 45 min
Italian "Baked" Beans
1 godz. 15 min
Dairy-free Coconut Ice Cream
10 godz. 30 min
Banana bread
1 godz. 40 min
Mango and passionfruit soft serve (TM6)
5 min
Spicy tuna dip
5 min
Allergen Free Granola Cups
1 godz. 5 min