Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
All-Purpose Gluten Free Flour
- 200 g quinoa, white
- 100 g chia seeds
- 200 g cornstarch
- 100 g arrowroot flour
Cupcakes
- 2 lemons
- 100 g sugar
- 4 eggs, large
- 140 g vegetable oil
- 115 g Greek yogurt
- 1 tbsp poppy seeds
- 1 tsp xanthan gum
- 1 tsp dried instant yeast
- ½ tsp baking powder
- ½ tsp baking soda
- ⅛ tsp salt
- 60 g powdered sugar
- 1 tbsp whole milk
- Wartości odżywcze
- na 1 piece
- Kalorie
- 1653.3 kJ / 395.2 kcal
- Białko
- 9.2 g
- Węglowodany
- 50.7 g
- Tłuszcz
- 18.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.8 g
- Błonnik
- 6.1 g
- Sód
- 135.8 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pistachio Butter
5min
Gluten Free Pancakes and Waffles
45 min
Gluten Free Apple Date Coffee Cake
1h
Pizza Bianca
45 min
Spider Web Cupcakes
1h 5 min
Rustic Spice Mix for Bread
5min
Zucchini and Almond Pulp Bread
2h 30 min
Mushroom and sauerkraut pierogi
2h 30 min
Piggy buns
2h
Courgetti Carbonara
40 min
Freeform basic bread
1sa 35 dk
Tempered chocolate
40 min