![Pain sandwich Pain sandwich](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/6DE1380E-2BDC-4B0A-BCCD-45928EEA679C/Derivates/D44D5263-244D-44DC-8532-513DCC8FEB69.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 240 g d'eau
-
1
c. à café de levure sèche (4 g)
lub 10 g de levure fraîche (4 g) - 30 g de sucre de canne complet
- 30 g de beurre, et un peu pour le moule
- 500 g farine
- 1 c. à café de sel
- Wartości odżywcze
- na 1 tranche
- Kalorie
- 375 kJ / 90 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 16 g
- Tłuszcz
- 2 g
- Błonnik
- 0.8 g
Alternatywne przepisy
Pain de mie
3h
Fougasse de mardi gras
2 Std.
Grissini
1h 20min
Barres aux baies
1h
Petits pains au yogourt et sésame
1 Std. 30 Min
Crackers au fromage
2sa 30 dk
Bonhomme en pâte
2h 10min
Petits pains du 1er août
1h 10 min.
Pain paysan
3h
Caramels à la crème
2 Std.
Petits pains au lait
2 godz. 5 min
Pain tessinois
1h 50min