Pain sandwich

Pain sandwich

4.9 44 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 3 godz.
24 tranches

Składniki

  • 240 g d'eau
  • 1 c. à café de levure sèche (4 g)
    10 g de levure fraîche, (4 g)
  • 30 g de sucre de canne complet
  • 30 g de beurre et un peu pour le moule
  • 500 g farine
  • 1 c. à café de sel

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 tranche

Białko 2 g
Kalorie 375 kJ / 90 kcal
Tłuszcz 2 g
Błonnik 0.8 g
Węglowodany 16 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...