![Pain au vin rouge et aux noix Pain au vin rouge et aux noix](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/37CE244D-6522-49B9-9F3A-3786A876A5AD/Derivates/9374DC8F-DDAA-4E62-8948-50FD472808A4.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Levain
- 75 g de farine complète
- 75 g d'eau
- 15 g de levure fraîche
Pâte
- 250 g de vin rouge
- 50 g d'eau
- 150 g de farine complète
- 350 g farine
- 10 g de levure fraîche
- 150 g de noix, décortiquées
- 1 c. à café de sel
Pour le four (cuisson)
- 200 g d'eau
- Wartości odżywcze
- na 1 tranche
- Kalorie
- 602 kJ / 144 kcal
- Białko
- 4.3 g
- Węglowodany
- 19.88 g
- Tłuszcz
- 5.26 g
- Błonnik
- 2.15 g
Alternatywne przepisy
Pain bis en cocotte
2 Std. 25 Min
Tourte au séré et aux fraises
2h 50min
Pâte de base pour pain
24 godz. 30 min
Mousse à la truite
5 Min
Vitello tonnato
25 Std. 30 Min
Mille-feuilles
2 Std. 25 Min
Moutarde de Bénichon
40 分钟
Focaccia croustillante
2sa 10 dk
Moutarde indienne
15 分钟
Crackers au fromage
2 Std. 30 Min
Pains de Saint-Gall
26sa 30 dk
Tranche de caramel salé
2hod. 40min