Pain au vin rouge et aux noix

Pain au vin rouge et aux noix

4.0 1 ocena
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 15 godz. 30 min
20 tranches

Składniki

Levain
  • de farine complète
    75 g
  • d'eau
    75 g
  • de levure fraîche
    15 g
Pâte
  • de vin rouge
    250 g
  • d'eau
    50 g
  • de farine complète
    150 g
  • farine
    350 g
  • de levure fraîche
    10 g
  • de noix décortiquées
    150 g
  • de sel
    1 c. à café
Pour le four (cuisson)
  • d'eau
    200 g

Wartości odżywcze na 1 tranche

Kalorie 144 kcal / 602 kJ
Białko 4.3 g
Tłuszcz 5.26 g
Węglowodany 19.88 g
Błonnik 2.15 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...