Pain au vin rouge et aux noix

Pain au vin rouge et aux noix

4.0 1 ocena
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 15 godz. 30 min
20 tranches

Składniki

Levain
  • 75 g de farine complète
  • 75 g d'eau
  • 15 g de levure fraîche
Pâte
  • 250 g de vin rouge
  • 50 g d'eau
  • 150 g de farine complète
  • 350 g farine
  • 10 g de levure fraîche
  • 150 g de noix décortiquées
  • 1 c. à café de sel
Pour le four (cuisson)
  • 200 g d'eau

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 tranche

Białko 4.3 g
Kalorie 602 kJ / 144 kcal
Tłuszcz 5.26 g
Błonnik 2.15 g
Węglowodany 19.88 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...