Urządzenia i Akcesoria
Enrolados de atum em alface
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 20 min
40 unidades
Składniki
-
azeite35 g
-
dentes de alho2
-
manjericão só as folhas5 pés de
-
atum em lata escorrido500 g
-
queijo-creme200 g
-
iogurte natural100 g
-
Tabasco® verde10 gotas de
-
40 folhas de alface icebergalface mini40 folhas de
-
Avelã torrada picada grosseiramente q.b. p/ guarnecer
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 unidade
Białko
4 g
Kalorie
0 kJ /
57 kcal
Tłuszcz
4 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Revista Junho 2017
30 Przepisów
Portugalia
Portugalia
Może spodoba Ci się również...
Crème brulée com coco e lima
1 h 15 min
Lasanha
1 h 10 min
Legumes assados no forno com presunto
50 min
Salada de quinoa e legumes
45 min
Arroz Mediterrânico
50 min
Almôndegas de porco orientais com noodles
1 h
Semifrio de morango
6 h
Mexilhões com pesto
25 min
Taças mexicanas
20 min
Salada de rúcula com muxama
5 min
Beringiza = beringela + piza
45 min
Legumes no forno com bacon e croutons
1 h 5 min