Urządzenia i Akcesoria
Weißes Topfen-Mousse
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
6 Portionen
Składniki
-
weiße Schokolade in Stücken150 g
-
Schlagobers200 g
-
Topfen, 20% Fett500 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
13 g
Kalorie
1370 kJ /
327 kcal
Tłuszcz
22 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
19 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Schmankerl
22 Przepisy
Austria
Austria
Może spodoba Ci się również...
Zwetschkenknödel zum Löffeln
55 min
Mascarponecreme mit Amarettini und Erdbeersauce
15 min
Maroni Mousse au chocolat
15 min
Marilleneis
15 min
Almkäsesuppe
25 min
Marillen-Topfen-Dessert mit Krokant
20 min
Panna Cotta
3 godz. 40 min
Mandarinenmousse mit weißer Schokolade
2 godz. 30 min
Deftige Ofenpalatschinken
30 min
Bratapfeltiramisu mit Manner Löffelbiskuit
2 godz. 20 min
Schokomousse Ruck-Zuck
5 min
Kalte Topfennockerl auf Beerenröster
35 min