Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g parmezan, tăiat bucăți (2 cm)
- 30 g unt, nesărat sau sărat
- 2 linguriță sare
- 400 g dovleac plăcintar, curățat, semințele scoase, tăiat bucăți (2 cm)
- 20 g semințe de pin, crude
- 100 g ciuperci brune, proaspete, feliate (cca. 5 mm)
- 150 g frunze de spanac proaspăt
- 1200 g apă
- 250 g paste uscate, tip pappardelle
- 10 g fulgi de chilli
- Wartości odżywcze
- na 1 porție
- Kalorie
- 1821 kJ / 435.3 kcal
- Białko
- 16.3 g
- Węglowodany
- 63.3 g
- Tłuszcz
- 14.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 6.5 g
- Błonnik
- 5.8 g
- Sód
- 1.3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Supă cu dovleac Kabocha, ghimbir și curry
50 Min
Somon la aburi în stil asiatic
1 Std. 45 Min
Lasagne la aburi, cu vinete și ricotta
1 Std. 25 Min
Spaghetti cu brânză rămasă
45min
Supă de roșii cu busuioc
40 min
Spaghettini cu ardei
50 Min
Orez cantonez
25 min
Tăiței de celofan cu crevete și sos de usturoi
1 Std. 15 Min
Pizza-curcubeu cu legume
1h 40min
Bolul cu tahini și cușcuș
30 min
Salată de conopidă cu cartofi dulci și nuci
40 min
Hummus de mazăre și fasole
25 min