Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 80 g ulei de măsline extravirgin
- 1 - 2 lămâi, preferabil bio, coaja și zeama
- ¾ linguriță sare
- ½ linguriță piper negru măcinat
-
4
fileuri de calcan (120-200 g fiecare)
lub 4 fileuri de pește alb, cu piele sau fără (orice fel de pește alb, 120-200 g fiecare) - 200 g legume mixte (ex. morcovi, dovlecei, țelină tulpină, nap), tăiate bucăți dacă e nevoie
- 6 fire pătrunjel verde, doar frunzele
- 500 g apă
- 400 g cartofi, curățați, tăiați felii (3 mm)
- Wartości odżywcze
- na 1 porție
- Kalorie
- 1693 kJ / 404 kcal
- Białko
- 30 g
- Węglowodany
- 19 g
- Tłuszcz
- 23 g
- Błonnik
- 2.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sos de roșii
40 min
Sos béchamel
15min
Supă de pui cu tăiței
1h 35min
Miel cu legume, la aburi
1h 30min
Supă cu pui Stroganoff
55min
Tocană mexicană de pui, gătită lent
3h 20min
Pâine cu fructe uscate
2 Std. 55 Min
Tocană caraibiană și ceșcuțe de orez la aburi
9h 15min
Pui cu jalapeño pe frunze de salată verde
Brak ocen
Hummus de mazăre și fasole
25 min
Gheață mărunțită
5 min
Supă cremă de roșii cu morcov și dovleac, Somon cu miere, muștar și Orez
35 min