Papiote de calcan cu legume, la aburi
TM31 TM5

Papiote de calcan cu legume, la aburi

4.7 (3 oceny)

Składniki

  • 80 g ulei de măsline extravirgin
  • ¾ linguriță sare
  • ½ linguriță piper negru măcinat
  • 4 fileuri de calcan (120-200 g fiecare)
    lub 4 fileuri de pește alb, cu sau fără piele (120-200 g fiecare)
  • 1 - 2 lămâi, preferabil bio, coaja și zeama
  • 200 g legume mixte (ex. morcovi, dovlecei, țelină tulpină, nap), tăiate bucăți dacă e nevoie
  • 6 fire pătrunjel verde, doar frunzele
  • 500 g apă
  • 400 g cartofi, curățați, tăiați felii (3 mm)

Wartości odżywcze
na 1 porție
Kalorie
1693 kJ / 404 kcal
Białko
30 g
Węglowodany
19 g
Tłuszcz
23 g
Błonnik
2.3 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy