Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g legume și fructe în amestec (ex. 50 g țelină rădăcină, 100 g sfeclă roșie, 250 g morcovi, 100 g mere), tăiate bucăți dacă e nevoie
- 20 g ulei vegetal
-
20
g oțet
lub 20 g zeamă de lămâie -
1
linguriță sare
lub 1 linguriță sare aromată cu ierburi aromatice - 2 prize piper negru măcinat
-
½
linguriță zahăr (opțional)
lub ½ linguriță miere (opțional)
- Wartości odżywcze
- na 1 porție
- Kalorie
- 410 kJ / 98 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 11 g
- Tłuszcz
- 5 g
- Błonnik
- 4 g
Alternatywne przepisy
Ratatouille (ghiveci)
40 min
Supă de varză acră, chifle umplute, gătite la aburi, cu sos cremos de ciuperci
Brak ocen
Panzanella de iarnă
40 min
Salată cu pere și Roquefort
15 menit
Legume umplute
1h 20min
Supă de dovleac
35 min
Salată de sfeclă roșie
10 min
Legume prăjite
10 min
Ciuperci la grătar cu dressing de avocado și pătrunjel
20 min
Salată de broccoli cu ardei gras roșu și semințe de pin
10 min
Dovlecei sotați (200 g)
20 min
Salată de quinoa cu legume crocante
30 min