Sparanghel, orez cu parmezan și sos zabaglione cu lămâie
TM5 TM6

Sparanghel, orez cu parmezan și sos zabaglione cu lămâie

3.5 (4 oceny)

Składniki

  • 30 g parmezan, tăiat bucăți
  • 1200 g apă
  • 1 linguriță concentrat pastă de legume,
    lub 1 cub de concentrat vegetal (pentru 0,5 l)
  • 200 g orez tip basmati
  • 500 - 700 g sparanghel verde
  • 40 g ulei de măsline extravirgin

Sosul zabaglione cu lămâie

  • 4 gălbenușuri
  • ½ linguriță sare
  • 1 priză piper negru măcinat
  • 10 g zeamă de lămâie, proaspăt stoarsă

Wartości odżywcze
na 1 porție
Kalorie
1685 kJ / 403 kcal
Białko
13 g
Węglowodany
41 g
Tłuszcz
20 g
Błonnik
3.2 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy