Wersje kompatybilne
Sparanghel, orez cu parmezan și sos zabaglione cu lămâie
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g parmezan, tăiat bucăți
- 1200 g apă
-
1
linguriță concentrat pastă de legume,
lub 1 cub de concentrat vegetal (pentru 0,5 l) - 200 g orez tip basmati
- 500 - 700 g sparanghel verde
- 40 g ulei de măsline extravirgin
Sosul zabaglione cu lămâie
- 4 gălbenușuri
- ½ linguriță sare
- 1 priză piper negru măcinat
- 10 g zeamă de lămâie, proaspăt stoarsă
- Wartości odżywcze
- na 1 porție
- Kalorie
- 1685 kJ / 403 kcal
- Białko
- 13 g
- Węglowodany
- 41 g
- Tłuszcz
- 20 g
- Błonnik
- 3.2 g
Alternatywne przepisy
Sparanghel sous-vide
Καμία βαθμολογία
Boeuf bourguignon; Budincă de lămâie cu sirop de lămâie
Καμία βαθμολογία
Somon cu portocale și cușcuș din broccoli
25min
Cod de Crăciun la cuptor (Portugalia)
1h 15min
Farfalle cu sparanghel, pancetta și șofran
35min
Supă cu broccoli și linte roșie
30min
Pilaf de grâu, cu pui și struguri
45min
Cod cu fistic și cușcuș
Καμία βαθμολογία
Tocăniță de vită cu cușcuș perlat, în stil oriental
40min
Cannelloni cu spanac și ricotta
1h 30min
File de somon cu hrișcă și sparanghel
40min
Tagliatelle cu hribi
1h