Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g fasole boabe, uscată (vezi recomandarea)
- apă, pentru înmuiat fasolea
- 2 cuburi de concentrat vegetal (pentru 0,5 l), fărâmițat
- 1000 g apă
- Wartości odżywcze
- na 1 Rețetă completă
- Kalorie
- 3883 kJ / 927 kcal
- Białko
- 62 g
- Węglowodany
- 97 g
- Tłuszcz
- 25 g
- Tłuszcz nasycony
- 10 g
- Błonnik
- 57.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Fasole verde cu roșii și pătrunjel
55 min
Supă de broccoli, conopidă și dovlecel, Roșii umplute cu ton și praz și Orez cu roșii
45min
Supă cu mazăre uscată
1 Std. 25 Min
Salată de toamnă cu pui și farro
Brak ocen
Tocăniță de miel și fasole verde
Brak ocen
Salată de varză cu dressing de morcovi și ghimbir
Brak ocen
Sparanghel, orez cu parmezan și sos zabaglione cu lămâie
1 Std.
Lasagna paleo
55 min
Chifteluțe de vițel cu legume
30min
Miel cu legume, la aburi
1 Std. 30 Min
Ouă fierte
20 Min
Năut gătit lent
14 Std. 40 Min