Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 450 - 500 g pește pescar, întreg, preferabil cu șira spinării (vezi recomandarea)
- 500 g crevete crude, nedecorticate (vezi recomandarea)
- 800 g apă
- 70 g morcovi, tăiați bucăți
- 60 g praz (doar partea albă), tăiat bucăți
- 3 căței de usturoi
- 50 g ulei de măsline extravirgin
- 50 g brandy
- 200 g pulpă de roșii, din conservă
- 1 lingură orez cu bob rotund
- 1 priză fire de șofran
-
1
cub de concentrat de pește (pentru 0,5 l) (vezi recomandarea)
lub 1 linguriță sare (vezi recomandarea) - 8 picături sos de chilli roșu
- Wartości odżywcze
- na 1 porție
- Kalorie
- 791 kJ / 189 kcal
- Białko
- 18 g
- Węglowodany
- 5 g
- Tłuszcz
- 10 g
- Błonnik
- 1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Ciocolată caldă cu brandy
15 min
Salată de icre
15 min
Supă de ceapă
1óra
Paste cu praz și ajvar
30min
Miel mediteraneean gătit lent
6 godz. 45 min
Zuppa di pesce
40 min
Tocană de ciuperci și cârnați, cu arpacaș
55min
Fond de vită (din carne și oase)
Ninguna valoración
Concentrat pastă de carne
45 min
Pate de ficat cu Riesling
3óra
Pastă cremoasă de roșii uscate și fasole albă
10 min
Borș rusesc
50min