Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
20
g ulei vegetal
lub 20 g ulei de măsline - 200 g ardei grași roșii, tăiați bucăți (2 cm)
- 170 g ceapă, tăiată felii
- Wartości odżywcze
- na 1 porție
- Kalorie
- 1166 kJ / 278 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 14 g
- Tłuszcz
- 20 g
- Tłuszcz nasycony
- 2 g
- Błonnik
- 7.1 g
- Sód
- 9 mg
Alternatywne przepisy
Paste fierte
20 min
Amestec de legume sotate, pentru supe sau tocane
25min
Spirale din dovlecei, cu ton și roșii uscate (fără alergeni)
10min
Cremă de brânză cu caviar și salată
Brak ocen
Gem de ananas cu ghimbir
40 min
Vinete sotate (400 g)
Brak ocen
Ardei în sos dulce-acrișor
30 min
Sos de ciocolată (sirop)
20 min
Ciuperci proaspete sotate (300 g)
25min
Cambulă gătită la aburi, cu sos de roșii
30 min
Friptură sous-vide cu sos cremos de lămâie
1h 30min
Vinete sotate (200 g)
30 min