Osłona noża miksującego jest potrzebna.

Aby przygotować ten przepis, potrzebna jest osłona noża miksującego. Dowiedz się więcej

Tocană de curcan cu ciuperci și smântână, gătită lent
TM6

Tocană de curcan cu ciuperci și smântână, gătită lent

4.4 (10 ocen)

Składniki

  • 30 g ulei de măsline
  • 200 g ceapă galbenă, tăiată clini
  • 120 - 150 g morcovi, tăiați rondele (1 cm)
  • 50 - 70 g țelină tulpină, tiată felii (5 mm)
  • 50 g vin alb
  • 800 g pulpă de curcan, fără piele, fără os, tăiată cuburi (4 cm)
  • 1 ½ linguriță muștar de Dijon
  • 1 ½ cub de concentrat de pui (pentru 0,5 l), fărâmițat
    lub 1 ½ linguriță concentrat pastă de pui
  • 2 - 3 fire cimbru proaspăt
  • ½ linguriță piper negru măcinat
  • ½ - 1 linguriță sare de mare, după gust
  • 750 g apă
  • 150 g cuburi de bacon
  • 250 g ciuperci proaspete, tăiate sferturi
  • 200 g smântână
  • 10 g amidon de porumb
  • ¼ linguriță sare de mare
  • 1 ½ linguriță muștar cu boabe întregi
  • 1 lingură frunze de pătrunjel proaspăt, tocat

Wartości odżywcze
na 1 porție
Kalorie
2404 kJ / 574 kcal
Białko
37 g
Węglowodany
6 g
Tłuszcz
44 g
Tłuszcz nasycony
17 g
Błonnik
2.5 g
Sód
980 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy