
Urządzenia i Akcesoria
Trauben-Chutney
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
3 Gläser
Składniki
-
Knoblauchzehen2
-
Zwiebeln halbiert2
-
brauner Zucker50 g
-
Sonnenblumenöl15 g
-
Trauben, rot, kernlos500 g
-
Rotweinessig40 g
-
Sultaninen40 g
-
Lorbeerblatt, getrocknet1
-
Salz¼ TL
-
Pfeffer¼ TL
Wartości odżywcze na 1 Glas
Kalorie
284 kcal /
1187 kJ
Białko
2 g
Tłuszcz
5 g
Węglowodany
52 g
Błonnik
3.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Thermomix® it yourself
11 Przepisów
Niemcy
Niemcy