Trauben-Chutney

Trauben-Chutney

3.5 21 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
3 Gläser

Składniki

  • Knoblauchzehen
    2
  • Zwiebeln halbiert
    2
  • brauner Zucker
    50 g
  • Sonnenblumenöl
    15 g
  • Trauben, rot, kernlos
    500 g
  • Rotweinessig
    40 g
  • Sultaninen
    40 g
  • Lorbeerblatt, getrocknet
    1
  • Salz
    ¼ TL
  • Pfeffer
    ¼ TL

Wartości odżywcze na 1 Glas

Kalorie 284 kcal / 1187 kJ
Białko 2 g
Tłuszcz 5 g
Węglowodany 52 g
Błonnik 3.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...