Urządzenia i Akcesoria
Heidelbeer-Chutney mit Thymian
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
3 Gläser
Składniki
-
Schalotten200 g
-
Olivenöl30 g
-
500 g Heidelbeeren, TKHeidelbeeren500 g
-
frische Thymianblättchen1 ½ TL
-
Balsamico, dunkel50 g
-
Ahornsirup100 g
-
Piment3 Prisen
-
Salz½ TL
-
Pfeffer¼ TL
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Glas
Białko
2 g
Kalorie
1200 kJ /
286 kcal
Tłuszcz
11 g
Błonnik
9.8 g
Węglowodany
42 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Einladung für Dich!
11 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Cranberry-Rosmarin-Chutney
40 min
Tomaten-Johannisbeer-Chutney
1 godz. 15 min
Senf, indisch
15 min
Orientsalz
10 min
Apfel-Cranberry-Chutney
45 min
Feigensenf
1 godz.
Macadamia-Orangen-Aufstrich
10 min
Gelbes Ketchup
45 min
Pflaumen-Zwiebel-Chutney
25 min
Birnen-Chutney
50 min
Kürbis-Apfel-Chutney
50 min
Glühwein-Sirup
8 godz. 45 min