Suppenfleisch in Tomatensauce  (番茄炖牛腩)
TM6 TM5

Suppenfleisch in Tomatensauce (番茄炖牛腩)

2.5 (29 ocen)

Składniki

  • 10 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
  • 10 g neutrales Öl
  • 50 g Porree, in Ringen (1 cm)
  • 2 Chilischoten, getrocknet, in Ringen (2 mm)
  • 500 g Tomaten, geviertelt
  • 700 g Rindfleisch (z.B. Schulter), in Würfeln (3 cm)
  • 50 g Rotwein, trocken
  • 100 g Wasser
  • ½ Zimtstange
  • 2 Sternanis
  • 2 TL Salz
  • 2 Stängel Koriander, abgezupft, zum Bestreuen

Wartości odżywcze
na 1 Portion
Kalorie
1388 kJ / 332 kcal
Białko
38 g
Węglowodany
4 g
Tłuszcz
17 g
Błonnik
1.9 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy