
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 échalotes
- 15 g de beurre demi-sel
- 8 œufs bien frais
- 100 g de fromage type bleu des Flandres et détaillé en cubes
- 250 g d'eau
- 1 branche d'estragon frais ciselée
- 8 pincées de poivre noir moulu
- 8 pincées de fleur de sel
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 150.2 kcal / 622.6 kJ
- Białko
- 10.2 g
- Tłuszcz
- 11.5 g
- Węglowodany
- 1.4 g
- Błonnik
- 0.2 g