Œuf toqué au bleu des Flandres - Nicolas Gautier

Œuf toqué au bleu des Flandres - Nicolas Gautier

4.0 10 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 35 min
8 portions

Składniki

  • 2 échalotes
  • 15 g de beurre demi-sel
  • 8 œufs bien frais
  • 100 g de fromage type bleu des Flandres et détaillé en cubes
  • 250 g d'eau
  • 1 branche d'estragon frais ciselée
  • 8 pincées de poivre noir moulu
  • 8 pincées de fleur de sel

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 10.2 g
Kalorie 622.6 kJ / 150.2 kcal
Tłuszcz 11.5 g
Błonnik 0.2 g
Węglowodany 1.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...