Urządzenia i Akcesoria
Roasted Pumpkin Soup with Orange
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
pumpkin flesh cut in pieces (1-2 cm)800 - 1000 g
-
coriander seeds½ tsp
-
cumin seeds½ tsp
-
fine sea salt½ tsp
-
ground cayenne pepper1 pinch
-
dried thyme1 pinch
-
garlic clove1
-
extra virgin olive oil plus extra for serving50 g
-
orange juice100 g
-
orange zest only1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
2.94 g
Kalorie
811 kJ /
194 kcal
Tłuszcz
13.67 g
Błonnik
5.45 g
Węglowodany
14.66 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cream of Cauliflower and Coconut Soup
40 min
Carrot and Ginger Soup
5 min
Courgette Soup with Basil and Cashew
20 min
Chopped Vegetable Salad
10 min
Pumpkin Soup
35 min
Vegetable Soup, Eggs En Cocotte with Spinach
1 godz.
Allergen Friendly Cranberry Mini Rockbuns
40 min
Quinoa Anzac Biscuits
1 godz.
Cream of Asparagus Soup
15 min
Sweet Potato Soup with Star Anise
45 min
Carrot, Orange and Ginger Soup
25 min
Carrot, Apple and Ginger Soup
35 min