Urządzenia i Akcesoria
Roasted Pumpkin Soup with Orange
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
pumpkin flesh cut in pieces (1-2 cm)800 - 1000 g
-
coriander seeds½ tsp
-
cumin seeds½ tsp
-
fine sea salt½ tsp
-
ground cayenne pepper1 pinch
-
dried thyme1 pinch
-
garlic clove1
-
extra virgin olive oil plus extra for serving50 g
-
orange juice100 g
-
orange zest only1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
2.94 g
Kalorie
811 kJ /
194 kcal
Tłuszcz
13.67 g
Błonnik
5.45 g
Węglowodany
14.66 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Carrot, Orange and Ginger Soup
25 min
Leek and potato soup
45 min
Gazpacho
1 godz. 15 min
Pumpkin soup
35 min
Lemon and Roasted Garlic Speltotto
2 godz.
Pumpkin Soup
35 min
Broccoli, Cauliflower and Courgette Soup, Tomatoes Stuffed with Tuna and Leeks, and Tomato Rice
45 min
Courgette and Cocoa Cake
24 godz.
Cream of Vegetable Soup
15 min
Broccoli and Stilton Soup
30 min
Smooth fennel and carrot soup
40 min
Spinach, Orange and Carrot Soup
25 min