Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 15 克 薑 ,去皮,切片
- 1 顆 柳橙 ,取皮屑
- 90 克 洋蔥 ,切塊
- 240 克 紅蘿蔔 ,切塊
- 15 克 奶油
- ½ 塊 蔬菜高湯塊 (可用於0.5公升)
- 350 克 水
- ½ 茶匙 鹽
- ¼ 茶匙 黑胡椒粉
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 499 kJ / 120 kcal
- Białko
- 2.5 g
- Węglowodany
- 17.5 g
- Tłuszcz
- 7.5 g
- Błonnik
- 4 g