橙香紅蘿蔔濃湯

橙香紅蘿蔔濃湯

1.0 1 ocena
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
2 人份

Składniki

  • ,去皮,切片
    15 克
  • 柳橙 ,取皮屑
    1 顆
  • 洋蔥 ,切塊
    90 克
  • 紅蘿蔔 ,切塊
    240 克
  • 奶油
    15 克
  • 蔬菜高湯塊 (可用於0.5公升)
    ½ 塊
  • 350 克
  • ½ 茶匙
  • 黑胡椒粉
    ¼ 茶匙

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 120 kcal / 499 kJ
Białko 2.5 g
Tłuszcz 7.5 g
Węglowodany 17.5 g
Błonnik 4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...