
Urządzenia i Akcesoria
蔬菜炊飯&牛蒡鮮菇湯
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 人份
Składniki
蔬菜炊飯
-
薑20 克
-
黑麻油20 克
-
乾香菇 ,泡軟,切絲10 克
-
高麗菜 ,切小丁片(約1公分)150 克
-
素蠔油15 克
-
白胡椒粉¼ 茶匙
-
水200 克
-
白米 ,預先浸泡30分鐘,瀝乾備用200 克
-
枸杞 ,洗淨,瀝乾2 茶匙
牛蒡鮮菇湯
-
油5 克
-
薑 ,切片15 克
-
新鮮綜合菇類 ,去根部,切段200 克
-
牛蒡 ,清洗表皮,切滾刀塊150 克
-
水1200 克
-
鹽1 茶匙
-
枸杞 ,洗淨,瀝乾2 茶匙
-
香油 ,少許
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
412.6 kcal /
1724.7 kJ
Białko
11.9 g
Tłuszcz
8.7 g
Węglowodany
72.6 g
Błonnik
6.9 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Sód
693.2 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

TM6 標準示範
13 Przepisów
Tajwan
Tajwan