Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 70 克 牛蒡, 去皮
- 50 克 紅蘿蔔, 去皮
- 50 克 西洋芹, 去皮
- 50 克 白蘿蔔, 去皮
- 10 克 油
- 150 克 洋蔥, 切絲
- 3 粒 八角
- 30 克 醬油
- 10 克 糖
- 1000 克 水
- 8 粒 小蕃茄
- 30 克 甜豌豆
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 765 kJ / 182 kcal
- Białko
- 5.1 g
- Węglowodany
- 29 g
- Tłuszcz
- 6.3 g
- Błonnik
- 6.6 g