
Urządzenia i Akcesoria
牛蒡蔬菜麵
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 50 min
2 人份
Składniki
-
牛蒡 去皮70 克
-
紅蘿蔔 去皮50 克
-
西洋芹 去皮50 克
-
白蘿蔔 去皮50 克
-
油10 克
-
洋蔥 切絲150 克
-
八角3 粒
-
醬油30 克
-
糖10 克
-
水1000 克
-
小蕃茄8 粒
-
甜豌豆30 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
182 kcal /
765 kJ
Białko
5.1 g
Tłuszcz
6.3 g
Węglowodany
29 g
Błonnik
6.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

台灣四季好味道
70 Przepisów
Tajwan
Tajwan