牛蒡蔬菜麵

牛蒡蔬菜麵

5.0 1 ocena
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 50 min
2 人份

Składniki

  • 牛蒡 去皮
    70 克
  • 紅蘿蔔 去皮
    50 克
  • 西洋芹 去皮
    50 克
  • 白蘿蔔 去皮
    50 克
  • 10 克
  • 洋蔥 切絲
    150 克
  • 八角
    3 粒
  • 醬油
    30 克
  • 10 克
  • 1000 克
  • 小蕃茄
    8 粒
  • 甜豌豆
    30 克

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 182 kcal / 765 kJ
Białko 5.1 g
Tłuszcz 6.3 g
Węglowodany 29 g
Błonnik 6.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...