蔬菜馬鈴薯泥

蔬菜馬鈴薯泥

4.0 2 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 人份

Składniki

  • 蔬菜 (如: 紅蘿蔔、地瓜、青豆、白花椰菜、青花菜),切塊(詳見要訣)
    400 克
  • 粉質馬鈴薯 去皮,切片(約0.5公分)
    600 克
  • 1 - 1 ¼ 茶匙
  • 牛奶
    250 克
  • 奶油
    30 克
  • 豆蔻粉 (opcjonalnie)
    1 小撮

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 9 g
Kalorie 1099 kJ / 263 kcal
Tłuszcz 10 g
Błonnik 4.9 g
Węglowodany 33 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...