
Urządzenia i Akcesoria
蔬菜馬鈴薯泥
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 人份
Składniki
-
蔬菜 (如: 紅蘿蔔、地瓜、青豆、白花椰菜、青花菜),切塊(詳見要訣)400 克
-
粉質馬鈴薯 ,去皮,切片(約0.5公分)600 克
-
鹽1 - 1 ¼ 茶匙
-
牛奶250 克
-
奶油30 克
-
豆蔻粉 (opcjonalnie)1 小撮
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
263 kcal /
1099 kJ
Białko
9 g
Tłuszcz
10 g
Węglowodany
33 g
Błonnik
4.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

美善品多功能料理機基礎食譜
191 Przepisów
Tajwan
Tajwan