
Urządzenia i Akcesoria
魚肉燉鍋
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
6 人份
Składniki
-
洋蔥80 克
-
蒜頭2 粒
-
橄欖油50 克
-
洋蔥 ,切絲80 克
-
罐裝切碎番茄400 克
-
馬鈴薯 ,去皮,一切四1000 克
-
魚高湯醬 ,自製2 茶匙
-
新鮮辣椒 (任何種類) ,依個人口味調整
-
白酒200 克
-
水50 克
-
乾燥月桂葉1 片
-
白肉魚排 (例如鱈魚、鱸魚、安康魚等)(900 克)6 片
-
鹽
-
番茄 ,切片2 顆
-
紅甜椒 ,切絲80 克
-
青椒 ,切絲80 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
379 kcal /
1582 kJ
Białko
28 g
Tłuszcz
11 g
Węglowodany
38 g
Błonnik
6 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Sód
82 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

環遊世界異國料理
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan