魚肉燉鍋

魚肉燉鍋

5.0 2 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
6 人份

Składniki

  • 洋蔥
    80 克
  • 蒜頭
    2 粒
  • 橄欖油
    50 克
  • 洋蔥 ,切絲
    80 克
  • 罐裝切碎番茄
    400 克
  • 馬鈴薯 ,去皮,一切四
    1000 克
  • 魚高湯醬 ,自製
    2 茶匙
  • 新鮮辣椒 (任何種類) ,依個人口味調整
  • 白酒
    200 克
  • 50 克
  • 乾燥月桂葉
    1 片
  • 白肉魚排 (例如鱈魚、鱸魚、安康魚等)(900 克)
    6 片
  • 番茄 ,切片
    2 顆
  • 紅甜椒 ,切絲
    80 克
  • 青椒 ,切絲
    80 克

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 379 kcal / 1582 kJ
Białko 28 g
Tłuszcz 11 g
Węglowodany 38 g
Błonnik 6 g
Tłuszcz nasycony 2 g
Sód 82 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...