魚肉燉鍋
TM5 TM6

魚肉燉鍋

5.0 (2 oceny)

Składniki

  • 6 片 魚肉片, (約900克,如:鱈魚、鱸魚等)
  • 鹽, 少許
  • 2 顆 蕃茄, 切片
  • 80 克 紅甜椒, 切條
  • 80 克 青椒, 切條
  • 160 克 洋蔥, 切塊
  • 2 粒 蒜頭
  • 50 克 橄欖油
  • 400 克 蕃茄糊
  • 1000 克 馬鈴薯, 去皮,切大塊
  • 2 茶匙 魚高湯醬
  • 新鮮辣椒, 少許,依個人口味調整
  • 200 克 白酒
  • 50 克 水
  • 1 片 乾燥月桂葉

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
1528 kJ / 365 kcal
Białko
32 g
Węglowodany
30 g
Tłuszcz
10 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy