
Urządzenia i Akcesoria
蕃茄野菇拌飯
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 50 min
2 人份
Składniki
-
洋蔥 ,切塊45 克
-
油10 克
-
小蕃茄 ,切對半120 克
-
鴻喜菇 ,去除根部,剝散120 克
-
日式醬油2 茶匙
-
米酒1 茶匙
-
味醂1 茶匙
-
水1150 克
-
糙米120 克
-
菠菜 ,切段50 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
318 kcal /
1330 kJ
Białko
8 g
Tłuszcz
7 g
Węglowodany
58 g
Błonnik
6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

三高族怎麼吃
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan