Creamy Vegetable Soup, Steamed Chicken with Vegetable Tagliatelle and Mustard Sauce

Creamy Vegetable Soup, Steamed Chicken with Vegetable Tagliatelle and Mustard Sauce

4.7 41 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
4 portions

Składniki

Soup, Steamed Chicken and Vegetable Tagliatelle
  • onions cut in halves
    80 - 100 g
  • garlic clove
    1
  • olive oil
    20 g
  • carrots
    1 - 2
  • courgette
    1
  • water plus extra for soup
    400 g
  • salt
    2 tsp
  • mixed vegetables (e.g. potato, courgette, carrot, leek), cut in pieces
    450 g
  • chicken breast fillets, skinless cut in strips (5 cm x 2 cm)
    500 g
    500 g turkey breast fillets, skinless, cut in strips (5 cm x 2 cm)
  • butter (opcjonalnie)
    20 g
    1 Tbsp cream
Sauce
  • crème fraîche
    50 g
    50 g cream, min. 30% fat
  • mustard
    1 Tbsp
  • salt
    ½ tsp
  • ground black pepper
    1 pinch
  • fresh parsley leaves only
    3 - 4 sprigs
  • egg yolk (opcjonalnie)
    1

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portions

Białko 34 g
Kalorie 1973 kJ / 473 kcal
Tłuszcz 29 g
Błonnik 5 g
Węglowodany 20 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...