Wersje kompatybilne
Creamy vegetable soup, steamed chicken with vegetable tagliatelle and mustard sauce
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Soup, steamed chicken and vegetable tagliatelle
- 80 - 100 g onions, cut in halves
- 1 garlic clove
- 20 g olive oil
- 1 - 2 carrots
- 1 courgette
- 400 g water, plus extra for soup
- 2 tsp salt
- 450 g mixed vegetables (e.g. potato, courgette, carrot, leek), cut in pieces
-
500
g chicken breast fillets, skinless, cut in strips (5 cm x 2 cm)
lub 500 g turkey breast fillets, skinless, cut in strips (5 cm x 2 cm) -
20
g butter (opcjonalnie)
lub 1 Tbsp cream (opcjonalnie)
Sauce
-
50
g crème fraîche
lub 50 g cream, min. 30% fat - 1 Tbsp mustard
- ½ tsp salt
- 1 pinch ground black pepper
- 3 - 4 sprigs fresh parsley, leaves only
- 1 egg yolk (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 portions
- Kalorie
- 1973 kJ / 473 kcal
- Białko
- 34 g
- Węglowodany
- 20 g
- Tłuszcz
- 29 g
- Błonnik
- 5 g
Alternatywne przepisy
Asian-style Rice with Eggs and Vegetables
30min
Creamy Vegetable Soup, Steamed Chicken with Vegetable Tagliatelle and Mustard Sauce, Milk Bread Loaves, Frozen Fruit Sorbet
1h 30min
Asparagus Risotto, Sun-dried Tomato Tear and Share Rolls, Berry Foam
1h 30min
Chicken Galantine with Dill Yoghurt
3 Std. 25 Min
Vegetable Stock Paste
50 Min
Frozen Fruit Sorbet
5 Min
Berry Foam
10min
Pizza Margherita
2h 10min
Chicken with creamy vegetable sauce
50 Min
Pike Perch Fillets with Fresh Corn Polenta
1sa 5 dk
Banana Ice Cream with Peanut Butter and Chocolate
9 Std. 10 Min
Pearl Barley and Chicken Salad
1h