Urządzenia i Akcesoria
Creamy Vegetable Soup, Steamed Chicken with Vegetable Tagliatelle and Mustard Sauce
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
Soup, Steamed Chicken and Vegetable Tagliatelle
-
onions cut in halves80 - 100 g
-
garlic clove1
-
olive oil20 g
-
carrots1 - 2
-
courgette1
-
water plus extra for soup400 g
-
salt2 tsp
-
mixed vegetables (e.g. potato, courgette, carrot, leek), cut in pieces450 g
-
500 g turkey breast fillets, skinless, cut in strips (5 cm x 2 cm)chicken breast fillets, skinless cut in strips (5 cm x 2 cm)500 g
-
1 Tbsp creambutter (opcjonalnie)20 g
Sauce
-
50 g cream, min. 30% fatcrème fraîche50 g
-
mustard1 Tbsp
-
salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
fresh parsley leaves only3 - 4 sprigs
-
egg yolk (opcjonalnie)1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portions
Białko
34 g
Kalorie
1973 kJ /
473 kcal
Tłuszcz
29 g
Błonnik
5 g
Węglowodany
20 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Peppadew® and Feta Stuffed Chicken with Lemon Couscous
1 godz.
Creamy Vegetable Soup, Steamed Chicken with Vegetable Tagliatelle and Mustard Sauce, Milk Bread Loaves, Frozen Fruit Sorbet
1 godz. 30 min
Chicken, Aubergine, Spinach and Lentil Curry, Quick Flatbreads, Frozen Fruit Sorbet
1 godz.
Chicken Stock Paste
45 min
Crab Briks
35 min
Chicken Breasts Pizzaiola
50 min
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50 min
Chicken with creamy vegetable sauce
50 min
Chicken and Warm Potato Salad
55 min
Beef with Mushrooms
30 min
Three Course Meal for Two: Vegetable Soup, Baked Chicken Casserole with Rice, Steamed Cinnamon Apple
1 godz. 15 min
Chicken with creamy vegetable sauce
50 min