Urządzenia i Akcesoria
Creamy Vegetable Soup, Steamed Chicken with Vegetable Tagliatelle and Mustard Sauce
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
Soup, Steamed Chicken and Vegetable Tagliatelle
-
onions cut in halves80 - 100 g
-
garlic clove1
-
olive oil20 g
-
carrots1 - 2
-
courgette1
-
water plus extra for soup400 g
-
salt2 tsp
-
mixed vegetables (e.g. potato, courgette, carrot, leek), cut in pieces450 g
-
500 g turkey breast fillets, skinless, cut in strips (5 cm x 2 cm)chicken breast fillets, skinless cut in strips (5 cm x 2 cm)500 g
-
1 Tbsp creambutter (opcjonalnie)20 g
Sauce
-
50 g cream, min. 30% fatcrème fraîche50 g
-
mustard1 Tbsp
-
salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
fresh parsley leaves only3 - 4 sprigs
-
egg yolk (opcjonalnie)1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portions
Białko
34 g
Kalorie
1973 kJ /
473 kcal
Tłuszcz
29 g
Błonnik
5 g
Węglowodany
20 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Italian Easter Bread
3 godz. 50 min
Steamed Chicken Frittata with Vegetable Rice
40 min
Beef Stew with Ghoulish Mashed Potato Ghosts
1 godz. 30 min
Plain Yoghurt
14 godz.
Coleslaw
10 min
Mashed Potatoes
45 min
Butternut Squash Soup, Fish with Rice and Vegetables, Apple and Pear Crumble
1 godz.
Mango Yoghurt with Condensed Milk
10 godz. 10 min
Creamy Vegetable Soup, Steamed Chicken with Vegetable Tagliatelle and Mustard Sauce, Milk Bread Loaves, Frozen Fruit Sorbet
1 godz. 30 min
Three Course Meal for Two: Vegetable Soup, Baked Chicken Casserole with Rice, Steamed Cinnamon Apple
1 godz. 15 min
Irish Potato Soup
35 min
Milk Bread
2 godz. 20 min