Urządzenia i Akcesoria
Beef Goulash with Bread Dumplings
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
6 portions
Składniki
Bread Dumplings
-
white bread, slightly stale, cut in pieces (1 cm)bread rolls slightly stale, cut in pieces (1 cm)300 g
-
fresh parsley leaves only5 sprigs
-
onions quartered80 g
-
unsalted butter diced25 g
-
milk220 g
-
medium eggs3
-
fine sea salt adjust to taste½ tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
ground nutmeg2 pinches
Beef Goulash and Steamed Dumplings
-
garlic cloves3
-
onions quartered450 g
-
clarified butteroil30 g
-
beef (for stewing), cut in pieces (2-3 cm), patted dry with paper towels750 g
-
sugar1 tsp
-
tomato purée50 g
-
tinned chopped tomatoes or fresh350 g
-
red wine200 g
-
sweet paprika2 Tbsp
-
salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
½ tsp caraway seedsground caraway½ tsp
-
grated lemon zest1 tsp
-
fresh marjoram1 Tbsp
-
dried bay leaves3
-
juniper berries5
-
2 clovesground cloves1 pinch
-
water300 g
-
plain flour30 g
-
peppers red and green, cut in thin strips200 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
38 g
Kalorie
2315 kJ /
553 kcal
Tłuszcz
22 g
Błonnik
5.7 g
Węglowodany
45 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken Étouffée
45 min
Chicken with creamy vegetable sauce
50 min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30 min
Basque Chicken
1 godz. 10 min
Beef Goulash
2 godz. 45 min
Beef Stroganoff
1 godz.
Garlic Tomato Beef with Potato and Carrot Mash
50 min
Meat Loaf
1 godz. 20 min
Berry Mousse
4 godz. 50 min
Beef with Mushrooms
30 min
Chicken in Yoghurt
1 godz.
Beef Madras
1 godz. 30 min