Urządzenia i Akcesoria
Beef Goulash with Bread Dumplings
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
6 portions
Składniki
Bread Dumplings
-
white bread, slightly stale, cut in pieces (1 cm)bread rolls slightly stale, cut in pieces (1 cm)300 g
-
fresh parsley leaves only5 sprigs
-
onions quartered80 g
-
unsalted butter diced25 g
-
milk220 g
-
medium eggs3
-
fine sea salt adjust to taste½ tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
ground nutmeg2 pinches
Beef Goulash and Steamed Dumplings
-
garlic cloves3
-
onions quartered450 g
-
clarified butteroil30 g
-
beef (for stewing), cut in pieces (2-3 cm), patted dry with paper towels750 g
-
sugar1 tsp
-
tomato purée50 g
-
tinned chopped tomatoes or fresh350 g
-
red wine200 g
-
sweet paprika2 Tbsp
-
salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
½ tsp caraway seedsground caraway½ tsp
-
grated lemon zest1 tsp
-
fresh marjoram1 Tbsp
-
dried bay leaves3
-
juniper berries5
-
2 clovesground cloves1 pinch
-
water300 g
-
plain flour30 g
-
peppers red and green, cut in thin strips200 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
38 g
Kalorie
2315 kJ /
553 kcal
Tłuszcz
22 g
Błonnik
5.7 g
Węglowodany
45 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Beef Stroganoff
1 godz.
Chicken Étouffée
45 min
Lasagne Bolognese
2 godz. 30 min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30 min
Chicken with creamy vegetable sauce
50 min
Meatballs with White Wine Mushroom Sauce
35 min
Beef Goulash Soup
1 godz. 15 min
Pork Fillet with Mustard Sauce
30 min
Beef Goulash
2 godz. 45 min
Chicken Cacciatore
50 min
Beef Bourguignon
1 godz. 30 min
Smoky Pork and Beans
3 godz.