Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Bread Dumplings
-
300
g slightly stale bread rolls, cut in pieces (1 cm)
lub slightly stale white bread, cut in pieces (1 cm) - 5 sprigs fresh parsley, leaves only
- 80 g onions quartered
- 220 g milk
- 25 g unsalted butter, diced
- 3 medium eggs
- ½ tsp fine sea salt, adjust to taste
- 2 pinches ground black pepper
- 2 pinches ground nutmeg
Beef Goulash and Steamed Dumplings
- 3 garlic cloves
- 450 g onions, quartered
-
30
g oil
lub clarified butter - 750 g beef (for stewing), cut in pieces (2-3 cm), patted dry with paper towels
- 1 tsp sugar
- 50 g tomato purée
- 350 g tinned chopped tomatoes or fresh
- 200 g red wine
- 2 Tbsp sweet paprika
- 1 tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
-
½
tsp ground caraway
lub ½ tsp caraway seeds - 1 tsp grated lemon zest
- 1 Tbsp fresh marjoram
- 3 dried bay leaves
- 5 juniper berries
-
1
pinch ground cloves
lub 2 cloves - 300 g water
- 30 g plain flour
- 200 g peppers, red and green, cut in thin strips
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2315 kJ / 553 kcal
- Białko
- 38 g
- Węglowodany
- 45 g
- Tłuszcz
- 22 g
- Błonnik
- 5.7 g
Alternatywne przepisy
Beef Stroganoff
1h
Pork Fillet with Red Wine Sauce and Vegetables
45min
Chicken Étouffée
45min
Tuna Noodle Bake
1h 20 min
Lasagne Bolognese
2h 30 min
Béarnaise Sauce
15min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30min
Chicken with creamy vegetable sauce
50min
Pork Chops with Orange
2 godz. 25 min
Meatballs with White Wine Mushroom Sauce
35 Min
Smoked Haddock and Spinach Tart
2h 30 min
Beef in Stout
1h 40min