Urządzenia i Akcesoria
Chicken and Root Vegetable Stew
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
potatoes peeled, cut in pieces400 g
-
olive oil15 g
-
onions quartered120 g
-
garlic cloves2
-
1 ½ tsp chicken stock paste, homemade, crumbledchicken stock cubes (for 0.5 l each) crumbled1 ½
-
fresh thyme leaves only2 sprigs
-
fresh rosemary leaves only1 sprig
-
water600 g
-
chicken thighs, skinless cut in pieces520 - 550 g
-
carrots cut in strips (1 cm x 5 cm)200 g
-
parsnips cut in strips (1 cm x 5 cm)200 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
40.5 g
Kalorie
1806 kJ /
432 kcal
Tłuszcz
15.9 g
Węglowodany
31.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cottage pie
1 godz. 15 min
Spring Chicken Casserole
1 godz. 30 min
Beef Stew with Ghoulish Mashed Potato Ghosts
1 godz. 30 min
Chicken Noodle Soup
25 min
Cottage Pie
1 godz. 10 min
Tomato basil chicken stew
35 min
Chicken Noodle Soup
25 min
Chicken and Vegetable Soup
1 godz. 30 min
Garlic Tomato Beef with Potato and Carrot Mash
50 min
Asian-style Chicken, Rice and Vegetables
40 min
Chicken Cacciatore
50 min
Tomato and Basil Chicken Stew
35 min