Urządzenia i Akcesoria
Steamed Thai-style fish cakes
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
18 pieces
Składniki
-
oil for greasing
-
fresh makrut lime leaves (see tip), stalks removed2 - 4
-
fresh green beans trimmed100 g
-
2 shallots, (approx. 40 g), cut in piecesspring onions (approx. 40 g), cut in pieces2
-
white fish fillets (e.g. cod, haddock), cut in pieces (3-4 cm)600 g
-
Thai red curry paste to taste30 - 50 g
-
30 g coconut milk powdercoconut cream60 g
-
egg white1
-
salt to taste½ - 1 tsp
-
water1000 g
-
long red chilli thinly sliced, to garnish1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 3 pieces
Białko
22 g
Kalorie
840 kJ /
202 kcal
Tłuszcz
11 g
Błonnik
1.3 g
Węglowodany
4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Rolled Shoulder of Lamb
2 godz. 30 min
Steamed Garlic Prawns
30 min
Soya Milk Ice Cream
10 godz. 15 min
Braised Chicken with Chestnuts
40 min
Salmon Soufflé
1 godz.
Peach Pavlova
5 godz. 30 min
Lasagne Bolognese
2 godz. 30 min
Pumpkin Soup
35 min
Pistachio Cheesecakes with Fresh Mango
2 godz. 30 min
Salmon with Mango Sauce, Flat Green Beans and Carrots
1 godz.
Amaretti Crème Brulée
4 godz. 30 min
Thai Steamed Salmon Parcels
45 min