Urządzenia i Akcesoria
Thai Green Curry Paste
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
340 g
Składniki
-
coriander seeds8 tsp
-
cumin seeds4 tsp
-
fresh green chillies halved (approx. 4)70 g
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)30 g
-
garlic cloves8
-
lime juice60 g
-
fresh makrut lime leaves2
-
fresh lemon grass cut in pieces (1 cm)2
-
vegetable oil60 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 340 g
Sód
29 mg
Białko
8 g
Kalorie
2941 kJ /
712 kcal
Tłuszcz
66 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Węglowodany
12 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Green Curry Chicken
55 min
Beef Rendang
2 godz. 30 min
Cucumber and Mint Raita
25 min
Thai Green Curry Paste
10 min
Thai green curry paste
10 min
Lentil Curry (Dahl)
30 min
Naan Bread with Onion and Cumin
1 godz. 30 min
Tikka Paste
1 godz.
Tarka Dal
9 godz. 5 min
Sumac and Tahini Houmous
10 min
Onion Bhaji
45 min
Thai Fishcakes
1 godz. 10 min