Urządzenia i Akcesoria
Beetroot salad
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
6 portions
Składniki
-
beetroot peeled, cut in pieces400 g
-
carrots cut in pieces100 g
-
onions20 g
-
green apple (approx. 100 g), cut in quarters1
-
2 - 3 sprigs fresh parsley, leaves only, to tastefresh coriander leaves only, to taste2 - 3 sprigs
-
extra virgin olive oil2 Tbsp
-
lemon juice10 - 20 g
-
salt adjust to taste¼ tsp
-
ground black pepper (opcjonalnie) adjust to taste1 pinch
-
sugar (opcjonalnie) adjust to taste1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
1 g
Kalorie
350 kJ /
84 kcal
Tłuszcz
4 g
Błonnik
2.7 g
Węglowodany
10 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Courgette and Carrot Loaf
45 min
5-Second Traffic Light Salad
5 min
Beetroot salad
10 min
Chicken, Aubergine, Spinach and Lentil Curry, Quick Flatbreads, Frozen Fruit Sorbet
1 godz.
Vegetable Stock Paste
50 min
Chopped Vegetable Salad
10 min
Broccoli Salad with Red Peppers and Pine Nuts
10 min
Cauliflower "Couscous" Salad
10 min
Pink Salad
10 min
Beetroot Salad
10 min
Beetroot Houmous
15 min
Chunky Coleslaw
5 min