Urządzenia i Akcesoria
Pumpkin Soup
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
oil10 g
-
fresh root ginger cut in round slices (2 mm)10 g
-
pumpkin flesh cut in pieces400 g
-
potatoes cut in pieces100 g
-
raw cashew nuts50 g
-
fine sea salt plus extra to taste½ tsp
-
ground white pepper2 pinches
-
water750 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
4 g
Kalorie
592 kJ /
141 kcal
Tłuszcz
9 g
Błonnik
2.9 g
Węglowodany
12 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pumpkin soup
35 min
Asparagus Stem Soup
55 min
Vegetable Soup
35 min
Lemon cake
2 godz.
Stuffed vegetables
1 godz. 5 min
Tofu stew
30 min
Butternut Squash Soup, Fish with Rice and Vegetables, Apple and Pear Crumble
1 godz.
Vegetable Soup, Eggs En Cocotte with Spinach
1 godz.
Roasted Pumpkin Soup with Orange
45 min
Chickpea Soup with Spinach
40 min
Broccoli, Cauliflower and Courgette Soup, Tomatoes Stuffed with Tuna and Leeks, and Tomato Rice
45 min
Carrot, Orange and Ginger Soup
25 min