Urządzenia i Akcesoria
Pumpkin Soup
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
oil10 g
-
fresh root ginger cut in round slices (2 mm)10 g
-
pumpkin flesh cut in pieces400 g
-
potatoes cut in pieces100 g
-
raw cashew nuts50 g
-
fine sea salt plus extra to taste½ tsp
-
ground white pepper2 pinches
-
water750 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
4 g
Kalorie
592 kJ /
141 kcal
Tłuszcz
9 g
Błonnik
2.9 g
Węglowodany
12 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Carrot and Ginger Soup
5 min
Pumpkin soup
35 min
Salmon Soufflé
1 godz.
Creamy Tomato Soup
25 min
Steamed Thai-style fish cakes
45 min
Potato and Vegetable Purée
40 min
Mashed Potatoes
45 min
Potato Cakes
45 min
Avocado and Banana Ice Cream
6 godz. 15 min
Broccoli, Cauliflower and Courgette Soup, Tomatoes Stuffed with Tuna and Leeks, and Tomato Rice
45 min
Roasted Pumpkin Soup with Orange
45 min
Cream of Vegetable Soup
15 min