Dairy-free Mango Ice Cream

Dairy-free Mango Ice Cream

4.5 55 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
4 portions

Składniki

  • sugar
    70 g
  • natural vanilla extract
    ½ tsp
  • frozen mango pieces
    300 g
  • soya yoghurt vanilla flavoured
    150 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 5.9 mg
Białko 1.6 g
Kalorie 581.5 kJ / 139 kcal
Tłuszcz 1 g
Błonnik 1.4 g
Tłuszcz nasycony 0.2 g
Węglowodany 32.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...