Arroz caldoso

Arroz caldoso

3.7 3 oceny
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 porzioni

Składniki

  • 2 rametti di prezzemolo fresco le foglioline lavate ed asciugate
  • 120 g di cipolle in quarti
  • 40 g olio extravergine di oliva
  • 250 g di code di mazzancolle pulite
  • 250 g di polpo fresco a tocchetti (2-3 cm)
  • 300 g di polpa di pomodoro a pezzi
  • 700 g di acqua
  • 500 g di vongole fresche, spurgate
  • 1 cucchiaino di sale
  • 1 bustina di zafferano in polvere
  • 160 g di riso a chicco corto

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 24.1 g
Kalorie 1477 kJ / 353 kcal
Tłuszcz 12.6 g
Błonnik 1.5 g
Węglowodany 38.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...