Wersje kompatybilne
Salsa allo yogurt di soia e sciroppo d'agave (vegan)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g di anacardi non salati
- 250 g di yogurt di soia bianco, non dolcificato
- 10 g di cocco disidratato grattugiato
- 30 - 40 g di sciroppo di agave
- Wartości odżywcze
- na 1 Ricetta completa
- Kalorie
- 2410 kJ / 576 kcal
- Białko
- 14.5 g
- Węglowodany
- 71.9 g
- Tłuszcz
- 24.5 g
- Błonnik
- 1.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Ragù alla soia (vegan)
40 min
Panini con muesli
19 godz. 30 min
Bevanda di soia e sesamo
12u. 45min
Insalata di lenticchie beluga e tofu con dressing al lampone; yogurt alla stracciatella (Bimby Friend)
40 min
Pasta verdure e pesto di anacardi (vegan) (Bimby Friend)
35min
Wellington vegetariano
2 godz.
Manakish (pane za'atar) con creme e salse
2h 40min
Bevanda tropicale al cocco e anacardi (vegan)
10 min
Salsa alle ciliegie e sciroppo di carrube
1 godz.
Spezzatino di soia con gnocchi
Brak ocen
Sushi di verdure raw
8 godz. 30 min
Formaggio vegano
6 godz. 40 min