Urządzenia i Akcesoria
Salsa allo yogurt di soia e sciroppo d'agave (vegan)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
1 Ricetta completa
Składniki
-
30 g di anacardi non salati
-
250 g di yogurt di soia bianco, non dolcificato
-
10 g di cocco disidratato grattugiato
-
30 - 40 g di sciroppo di agave
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Ricetta completa
Białko
14.5 g
Kalorie
2410 kJ /
576 kcal
Tłuszcz
24.5 g
Błonnik
1.3 g
Węglowodany
71.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Zuccheri alternativi
5 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Gelato al latte di soia
10 godz. 20 min
Barrette proteiche cioccolato, arancia e cannella
1 godz. 20 min
Budino proteico
6 godz. 35 min
Pane arabo con falafel e salsa yogurt
2 godz. 30 min
Yogurt alla frutta secca
10 min
Limonata alle viole
10 min
Riso al curry gamberi e verdure
40 min
Cupcake ai fiori di sambuco
1 godz. 5 min
Ricotta di mandorle e anacardi
24 godz. 40 min
Pita integrale
4 godz. 30 min
Red velvet cupcakes (vegan)
4 godz.
Pane proteico
1 godz. 30 min