Wersje kompatybilne
Salsa allo yogurt di soia e sciroppo d'agave (vegan)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g di anacardi non salati
- 250 g di yogurt di soia bianco, non dolcificato
- 10 g di cocco disidratato grattugiato
- 30 - 40 g di sciroppo di agave
- Wartości odżywcze
- na 1 Ricetta completa
- Kalorie
- 2410 kJ / 576 kcal
- Białko
- 14.5 g
- Węglowodany
- 71.9 g
- Tłuszcz
- 24.5 g
- Błonnik
- 1.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Torta vegana arancia e cocco
1 Std. 30 Min
Bastoncini di farina di ceci all'aglio
1h 10min
Crêpes (vegan)
1 Std.
Hummus di fagioli neri con chips di mais
1 Std. 30 Min
Gelato alla vaniglia (Bimby Friend)
10h 30min
Salsa dip di formaggio vegano
40 Min
Smoothie ai semi di lino e caffè e biscotti al cioccolato
9 Std.
Ragù di tempeh
30 Min
Ragù alla soia (vegan)
40 Min
Trofie al pesto (vegan)
1 Std. 30 Min
Biscotti al cocco (vegan - senza glutine)
40 Min
Croissant (vegan)
3h 50 min